IARD Soft

Providing IT solutions since 1996

Ceas / Calendar

Meteo

Widget Vremea oferit de vremea.acasa.ro.


Stiri

Ziarul Financiar

O nouă promovare pentru Severina Pascu în cadrul gigantului american Liberty Global (UPC): preia şi poziţia de director operaţional pentru întreaga Europă Centrală, inclusiv pentru Austria şi Elveţia
Românca Severina Pascu, care ocupă din anul 2015 funcţia de managing director pentru Europa Centrală şi de Est a grupului american Liberty Global (UPC), cel mai mare operator de cablu şi internet fix din lume, a fost promovată şi va prelua responsabilităţi suplimentare în cadrul operatorului pe lângă cele deja existente.

Tânăra moartă la metrou ar fi fost împinsă de către o altă femeie. Poliţiştii patrulează la metrou
Tânăra în vârstă de 25 de ani, care a fost găsită moartă la staţia de metrou Dristor 1, ar fi fost împinsă de către o altă femeie în vârstă de aproximatv 45 de ani, atacatoarea fiind căutată la această oră de către poliţişti, anunţă Poliţia Capitalei.

Lavinia Ivas, Douglas: Bucureştiul rămâne un motor important al businessului. O treime din magazine sunt în Capitală
Lanţul de parfumerii Douglas a intrat pe piaţa locală în toamna lui 2007 şi a ajuns astăzi la o reţea de 24 de unităţi în principalele oraşe din ţară. Businessul s-a apropiat de 100 mil. lei anul trecut după o dublare în perioada 2011-2016.

Conferinţă ZF - Energie. Cătălin Stancu, şeful Electrica: „Adevărul e că există o lipsă de capacitate de producţie de energie în momentele de vârf de consum“
România are nevoie de noi capa­ci­tăţi de producţie de energie pen­tru a face faţă consumului în creş­tere, în condiţiile în care sis­temul actual este învechit. Şocurile precum cel care a avut loc la începutul aces­tui an, când preţul energiei a înregistrat va­lori record pe bursă, chiar şi de 100 de euro/MWh, sunt generate de lipsa capaci­tă­ţi­lor de producţie, dincolo de condiţiile meteo­rolo­gice sau de activitatea traderilor pe bursă.

Harta Capitalei în retailul farmaceutic: Sensiblu are o cotă de peste 15% ca număr de farmacii în Bucureşti
Zonele cu vad comercial au atras ca un magnet marile reţele, pe o piaţă din ce în ce mai concurenţială.


Servicii

Servicii

Securitate informatica

  • Configurare acces internet, firewall.
  • Configurare programe anti-virus, anti-spyware.

Instalari si configurari

  • Instalarea se face NUMAI PENTRU SOFTWARE CU LICENTA sau freeware.
  • Sisteme de operare (Windows, Linux, Solaris).
  • Pentru Linux puteti alege dintre mai multe distributii disponibile.
  • Programe anti-virus, anti-spyware.
  • Diverse alte programe.

Abonamente

Abonamente

Pentru societati comerciale

Daca doriti sa rezolvati cu costuri minime si in conditii de siguranta maxima problema calculatoarelor si datelor dvs. va rugam sa ne contactati. Va stam la dispozitie cu mai multe tipuri de contracte de abonament.